Cronici din Tara Minunilor

Ziar electronic fara un subiect anume

Oamenii-copaci si ce fac ei (Atentie! Continut socant)

5 comentarii

Sunt specimene extrem de simple. Prezenti in numar mare in Romania, mai ales in mediul rural. Partea interesanta cu oamenii copaci este ca toti au acelasi plan de gandire. Poarta denumirea de oameni-copaci dupa expresia : “ba, esti copac?!?!”

Ce ii defineste pe oamenii-copaci este ca nu respecta proprietatea altor oameni, acest lucru aplicandu-se si in cazul altor fiinte.Sa dau un exemplu pentru ca voi sa intelegeti.

Avem un om-copac. Acesta este vecin cu un om care este mai mult plecat la oras, dar care a lasat uun caine sa pazeasca gospodaria.Omul-copac nu prea suporta cainele, astfel incat nu a ezitat sa il omoare cand a vazut ca s-a luat de gainile lui. Aici omul-copac a dat dovada de imaginatie(10 puncte si o palma pentru el din partea mea). A prins cainele de gat folosind o sarma groasa si l-a tras la el in curte ca sa-l poata omori cum trebuie. A sugrumat cainele, l-a mai si lovit in cap(Sa fi fost un cititor al operei Baltagul?) dupa care l-a legat cu sarma si de labe, l-a legat de caruta si l-a tarat prin tot satul pana la groapa de gunoi. Scuza-ma, Traiane, nu stiam ca ai gasit capul lui Decebal si l-ai plimbat prin intregul Imperiu Roman sa te lauzi. Totusi, poate ca omul-copac era fan Iliada.

Bravo, ai facut o mare isprava. Te-ai pus cu un animal si l-ai invins, folosindu-ti mintea net superioara. Parca fusese adoptata o lege care pedepsea tampeniile de genul asta. Atunci omul-copac de ce sta bine si linistit acasa?Am uitat, e vorba de viata in Tara Minunilor aici. Totul e posibil pe cat este de imposibil,irational si/sau ilogic. Dar, daca ne luam dupa legea asta binevenita, parca parca inca ar mai fi ceva sperante de reusita. Si am mai uitat ceva…Exemplul este 100% real. (Curr Lee)

5 thoughts on “Oamenii-copaci si ce fac ei (Atentie! Continut socant)

 1. Simplu.. Aici, n-o sa bage nimeni in seama aceasta povestioara, sau cel putin nimeni din cei care ar putea face ceva, insa daca te strofoci sa-i dai drumu’ pe partia numita presa [te sfatuiesc sa incerci la Antena 3, de preferat la Badea, ala are gura mai mare], poate poate o sa se trezeasca si autoritatile.. Sau nu?!

 2. o da…eu i-as face acelasi lucru si lu ala…sa simta si el c a simtit bietu caine:((…

 3. trist… Doamne… offfffffffffffffff…
  de ce… de ce…atatia de ce
  respecte
  SIBILLA

 4. Hey i read your blog and i am sorry about what Happend to your dog. I hope the police will catch the crazy guy!

 5. nici n-ai ce sa zici la o faza ca asta…:| decat ca iti vine sa te duci sa-l strangi de gat pe ala…

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,178 other followers